arkadaşlar park lambası değişimi hakkında bilgisi veya değişim yapmış arkadaşlar nasıl yaptığını anlatabilir mi
Dipsiz ampul t10 al degis hocam led takarsan ariza isigi yakar ben oyle yaptim. Beyaz yanan t10 taktim.
Drl ve Sinyaller Bütün Turuncu Samsung led-LLumar Marka Cam Filmi-Plaka ve iç aydınlatma led-Sis ve Farlar beyaz holojen-Stell Marka Krom Egsoz Ucu-4D Havuzlu Paspas seti-Vagcom Özellikler Aktif, ASR/ESP Off ve TPMS tuşları
Drl ve Sinyaller Bütün Turuncu Samsung led-LLumar Marka Cam Filmi-Plaka ve iç aydınlatma led-Sis ve Farlar beyaz holojen-Stell Marka Krom Egsoz Ucu-4D Havuzlu Paspas seti-Vagcom Özellikler Aktif, ASR/ESP Off ve TPMS tuşları
Uzun farların olduğu taraftan sökeceksiniz. Kabloyu çekmenizle gelecektir. Led takabilirsiniz. Canbus yok orada. O dar deliğe girebilecek bütün ledler olabilir. Ben kullanıyorum. Ama kısalar açıkken devamlı yandığı için ömürleri kısa oluyor. Kaliteli birşey takmanızda fayda var.
Paylaş