RC konusunda hayret ettiğim bir husus var ya da bana oyle denk gelmiş de olabilir: Karşılıksız yardım olayı cok fazla... Bunun da bana göre sebebi hobi dukkani olarak görünen magazalarin fahiş fiyat politikaları. Yurtdışından 1.000dolara alinan ürünun Türkiye'de 6.000tl ye satıldığını gördüm.
Donanim haber, forum ya da Facebook Grubumuzda elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz ilgilenen kişilere.
Alim satım sirkülasyonu cok olduğundan yakın bir zamanda mutlaka uygun birşeyler öneririm size. Daha iki hafta önce 3 pilli (350tl bir pil zaten) Phantom 2 model quadi 2.250tlye aldım esime. Sadece go Pro ve Monitor almamız gerekecek, bir sure bendekileri de ortak kullanacağız.
Burada sizin ve sizin gibi ilgi duyan Kişilerin modele karar vermesi cok önemli: kısa mesafe ve ticari amaç taşıyabilecek görüntülemeler icin ben Dji Phantom 2 Vision plus modelini öneriyorum. Bir iki anten modifiyesi ile 1,5km mesafeyi rahat görürsünüz.
Bu mesafenin üstü amaclanacaksa Dji Phantom 2 modelini Alıp set yapmak gerekiyor.
Türkiye'deki Quad Kullanıcıları mesafe konusunda dünya listelerinde üst sıralarda. Verdiğim adresteki yarışmalarda Phantom kategorisine bakarsanız ilk 10'da 5'in üzerinde Türk ismi görürsünüz
www.flytrex.com
Genel klasmanda ise Koray Birand yine birinci Sırada
Bu foruma rakip olarak görmediğim icin grup isimlerini veriyorum. Sorun teşkil ederse silebilirim.
Facebook grubu: Dji Phantom hobi Turkiye
Forum:
www.flyingturks.com (isim Babasi benim
Uygun fiyatlarla Quad bulacağınız aşağıdaki yurtdışı siteyi de kesinlikle öneririm. Gümrük vs işlemlerin akışını bilmiyorsanız o konuda da detay bilgi paylasabilirim.
www.rc711.com
Bütün bunları neden yapıyoruz peki : Tek şartımız var: yardım edilen,bu ise ilgi duyan başka bir kişiye aynı şekilde yardım edecek. Beklentimiz sadece budur

Paylaş